coverset motocross

Photos
MYR 450
coverset motocross
Location:
Paka, Terengganu, Malaysia
Date:
July 10 2011
Description
full set caverset motocross..termasuk seat,tangki,penutup tangki,cork minyak.
ada dua saiz, besar dan kecil.
yang kecil sesuai untuk saiz motosikal seprti rgv,125z,honda..harge rm450 termasuk
pos laju bagi semenanjung..
yang besar sesuai untuk saiz motosikal seperti rxz,panther,kawasaki kit, rm600
termasuk pos laju..
spare part motocross juga ada seperti handle,throttle,tayar,mudguard depan
belakang..
berminat mesej item yg dikehendaki,saya akan kol anda,x perlu susah-susah kol.
Details
Make:
Condition:
Used
January 28, 2014
nak cari motor atas tu,bagi harga rm1500-2000
  • Motorcycles in Cukai
 
 
 
Cbr900rr 919 ready stock
January 01, 2013
Please contact us for more details.
  • Price MYR
  • 2,800
  • Motorcycles in Kuala Terengganu
 
 
 
Yamaha Virago 250 Fully Standard.
January 01, 2013
Terima kasih.
  • Price MYR
  • 7,300
  • Motorcycles in Kuala Terengganu
 
 
 
July 31, 2011
SALAMUALAIKUM... NAK BELI MOTORSIKAL SECOND-HAND EGO ATAU EX5.... HARGA DALAM RM 1200 - RM 800 SAHAJA! TEL NO- 0139706010 P/L: SMS JER! KALO CALL..COMFIRM X ANGKAT!
  • Motorcycles in Kuala Terengganu
 
 
 
July 28, 2011
Maklumat kenderaan : -plat DBC -enjin ok -warna merah -kuasa 100cc -kick starter -Rim biasa -tayar baru -berminat boleh contact saya utk berunding -SECEPAT MUNGKIN -perlukan duit segera apis - 0132239027
  • Price MYR
  • 3,000
  • Motorcycles in Kerteh
 
 
 
July 24, 2011
saye mencari moto 125zr... klu sambung loan pom xpe.. deposit bwah2 3k..atas2 sket pom bgtau dlu..
  • Price MYR
  • 3,000
  • Motorcycles in Kuala Terengganu
 
 
 
July 22, 2011
Untuk di jual kerana memerlukan duit untuk bayar hutang...banyak barang ditukar seperti cat baru,wiring baru...enjin masih ok tiada masalah..anda minat......contact saya..terima kasih admin.
  • Price MYR
  • 3,800
  • Motorcycles in Kuala Terengganu
 
 
 
July 21, 2011
YPVS ADA GRAN. WARNA MERAH PUTIH.
  • Price MYR
  • 5,000
  • Motorcycles in Kuala Terengganu
 
 
 
July 20, 2011
Saya tengah mencari motosikal FX125 dalam keadaan teruk ke tak kisah janji ada geran dan boleh di buat pertukaran nama..klu yang ada bahagian no kulit enjin dan chasis shj pun boleh jgk saya beli harga runding nanti...sms 017 935 0288
  • Motorcycles in Kuala Terengganu
 
 
 
July 12, 2011
-harga boleh dirunding -typhoo hijau -125cc
  • Price MYR
  • 1,000
  • Motorcycles in Marang
 
 
 
July 11, 2011
Telah diubahsuai sebagaimana gambar. Amat menarik sekali. Reg.1998 telah diiklankan sebelum ini.
  • Price MYR
  • 14,000
  • Motorcycles in Cukai
 
 
 
July 04, 2011
Bahagian depan dah diubah suai sepenuhnya, Tayar depan lebih kedepan.
  • Price MYR
  • 14,000
  • Motorcycles in Cukai
 
 
 
June 27, 2011
pki barang kasar dah..sape nak bli leh tepon 0139484675....harga dalam 900 jew...
  • Price MYR
  • 900
  • Motorcycles in Cukai
 
 
 
June 23, 2011
coverset 125z biru sabit original hong leong. 100% original datang dalam kotak bersama stripe @ stiker.last stock.berminat kol dan mesej .pos laju disediakan.siapa cepat dia dapat..rm450 je 0145092700
  • Price MYR
  • 450
  • Motorcycles in Paka
 
 
 
June 10, 2011
sye sedang mencari yamaha 125z harge rm2000 ke bwh lah smua standert x nk yang sudah buat okew x kre ah plat ape pom janji injin best lagi
  • Price MYR
  • 2,000
  • Motorcycles in Kuala Terengganu
 
 
 
June 03, 2011
salam.sy ade nk tolak ex5 dream thn 2009 keadaan baik lg mtr tip-top plet TAV ..roadtax mati bulan 6 sport rim btg 3 racing boy putih tubeless Mileage: 2800 nak jual pasal jarang gune sgt..area kuala terengganu harga rm3600 berminat call 0129687369
  • Price MYR
  • 3,600
  • Motorcycles in Kuala Terengganu
 
 
 
Looks like you are not yet CityBase member

Signup to start buying/selling

Created in 0.7658500671 seconds